Om Reflex

Malerfirmaet Reflex blev grundlagt i 1992.

2015 startede vi en murer afdeling og skiftede samtidig navn til maler og murerfirmaet Reflex.

I år 2020 gik vi fra at være en personligt ejet virksomhed til et aps.

Vi har igennem alle årerne serviceret både private samt erhvervs kunder.Vores vision

Vi benytter kun faguddannet personale til at løse vores mange opgaver. Dette giver vores kunder høj kvalitet og vejledning gennem hele projektet.

Vi lægger stor stolthed i det arbejde vi udfører, dette medvirker til en meget høj kvalitet og tilfredse kunder hver gang.

Vi arbejder gerne i weekender og helligdage hvis det er nødvendigt.

Vi uddanner også elever både som maler og murer da vi finder det vigtigt at få uddannet de unge mennesker så folk også i fremtiden kan få udført arbejde i høj kvalitet.

 

Man er ikke bedre end sit sidste job derfor lægger vi stor vægt på kvalitet i vores arbejde lige meget om det er en dør som skal males eller et hus der skal rejses så er målet altid at levere en langtidsholdbar løsning


Maler og murerfirmaet reflex APS er medlem af dansk byggeri og byg garanti ordningen
 

 

 

Byg Garanti hjælper private forbrugere, hvis der er fejl og mangler ved det arbejde, som er aftalt med en byggevirksomhed i Dansk Byggeri. Ordningen dækker pr. den 1. juli 2017 med op til 150.000 kr. inkl. moms* pr. byggesag. Efter arbejdet er færdigt, dækker garantien i op til tre år for synlige fejl og op til ti år for skjulte fejl og mangler. Kun virksomheder, der er medlem af Dansk Byggeri, er dækket af Byg Garanti.  

 


 

Det siger kunderne om os

 

"Men jeg er stadig utrolig glad for din evne til altid at svare hurtigt tilbage. Absolut ikke noget jeg er vant til, når vi taler håndværkere generelt - her er du sku et skridt foran. 

Der ud over så får du kun ros fra alle dem, som jeg sender dig videre til. Og det betyder meget for mig, at de anbefalinger man giver venner og bekendte, så ender med en positiv oplevelse.

Jeg er sikker på at du har bygget din forretning på netop det at være ordentlig, lave et pænt stykke arbejde og slutteligt til rimelige priser. De tre ting i kombination er fandeme også en god grobund for en fornuftig forretning"

- Jens, Albertslund

 


 

Galleri

Denne del er stadigt under opbygning


 

Referencer og projekter

Denne del er stadigt under opbygning