Designet af Nicolai Sørensen

Specialiseret i webdesign, SEO & Google Ads

+45 3063 3111Kontakt webdesigneren

Selvstændig webdesigner siden 2011

Du er lige nu inde på en hjemmeside, der er designet og udviklet af mig, Nicolai Sørensen. Jeg har fungeret som freelance webdesigner siden 2011, hvor jeg siden har hjulpet adskillige virksomheder med brugervenlige og funktionelle hjemmesider, ligesom jeg gennem en dedikeret SEO-indsats har hjulpet dem med at opnå bedre placeringer i Googles søgeresultater.

Vil du vide mere om, hvem jeg er, og hvad jeg tilbyder? Så besøg min hjemmeside, hvor du kan læse mere om mine kompetencer samt se et nøje udvalg af de hjemmesider, jeg gennem tiden har hjulpet mine kunder med.

En hjemmeside skal være brugervenlig

Når jeg går i gang med at designe en hjemmeside, har jeg altid slutbrugeren i tankerne. En succesfuld hjemmeside er ikke nødvendigvis en, der er æstetisk og prangende – i hvert fald ikke, hvis den ikke formår at konvertere de besøgende til leads eller kunder.

Mit primære formål med mine webdesigns er, at de skal understøtte virksomhedens overordnede forretningsstrategi, så den kan anvendes som et aktivt værktøj til at skaffe nye kunder. Derfor tilbyder jeg ikke udelukkende webdesign, men også online markedsføring, som hjælper med at skabe øget eksponering i blandt andet Googles søgeresultater.

Læs her: “Hvad koster en WordPress hjemmeside?”

Google Ads – få kunder med annoncering

Med Google Ads er det muligt at betale sig til gode placeringer i Googles søgeresultater. På den måde kan jeg hjælpe mine kunder med at drive værdifuldt og relevant trafik til deres hjemmeside, som efterfølgende kan konverteres til kunder.

SEO – til den langsigtede virksomhed

SEO, som er en forkortelse for søgemaskineoptimering, fungerer lidt på samme måde som Google Ads. Her betaler man sig bare ikke til de gode placeringer, men skaber værdifuldt indhold og påvirker andre faktorer, der har en indflydelse på, hvordan en hjemmeside analyseres af Google, når den skal opnå gode placeringer.